26+1 πανεύκολα σχέδια στα νύχια που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι-Μην το σκέφτεσαι…μπες!

Όταν πρόκειται για σχέδια νυχιών, πάντα ψάχνουμε τα πιο πρωτότυπα και αυτά με τα οποία νιώθουμε χαρούμενες και μας αντιπροσωπεύουν. Όλες μας πριν την επίσκεψη στην αισθητικό μας κάνουμε την έρευνά μας στο διαδίκτυο. Εμείς θα σας δείξουμε μερικά από τα πιο σικ σχέδια, τα οποία αν “πιάνει” το χέρι σου, θα μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου!

Από κομψά μονόχρωμα νύχια που αποπνέουν φινέτσα, μέχρι ανάγλυφα σχέδια που δείχνουν τον καλλιτεχνικό σου χαρακτήρα. Ακόμα θα δεις μοντέρνα σχέδια νυχιών με ποικιλία χρωμάτων και φυσικά νύχια με γκλίτερ για πιο βραδυνές και επίσημες εξόδους.

Όλα είναι εδώ για να τα γνωρίσουμε και να δούμε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου