12/4 Survivor spoiler: Εναντίον και της Μαριαλένας ο Παππάς «Μαριαλενίτσα μου πάρε δρόμο…» (video)

Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης Παππάς έχει καταφέρει να κερδίσει την αντιπάθεια του κοινού. Ο κόσμος έχει δείξει επανειλημμένως πως έχει κουραστεί αρκετά από τις συγκρούσεις και τις διαμάχες και ζητούν οπωσδήποτε να δοθεί περαιτέρω σημασία στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού μιλάμε για Survivor.

Όλο το σχέδιο στρατηγικής του Αλέξη Παππά και του Τριαντάφυλλου έχει κουράσει πολύ τον κόσμο. Οι ίδιοι μένοντας μέσα στο παιχνίδι πιστεύουν πως αυτό που λένε είναι το σωστό και πως ο κόσμος τους δίνει το “χρίσμα”  να συνεχίσουν  πάνω στο πλάνο τους, από τη στιγμή που τους ψηφίζει να μείνουν μέσα.

Ήταν σίγουρο ότι από τη στιγμή που θα παρέμεναν το παιχνίδι η στρατηγική τους θα άλλαζε, καθώς και οι δύο είχαν πει πως πλέον σκοπός τους είναι να περάσουν σε θέση επιθετικού. Πρώτος στόχος όπως βλέπουμε είναι ο James Καφετζής ενώ ακολουθεί ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού και τον Ηλία Μπόγδανο-ΧΑΜΟΣ στο twitter! Αλέξη έρχεται η σειρά σου…

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece,survivor νεες ομαδες

Όλοι φυσικά έχουν καταλάβει πως η στρατηγική των δύο αυτών των παικτών είναι να αποδυναμώσουν ψυχολογικά τους δυνατούς στα αγωνίσματα παίκτες, προκειμένου να τους κάνουν να λυγίζουν και ίσως να ζητήσουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Survivor: “Φυγαδεύτηκε” ο Γιώργος Λιβάνης μετά τα γυρίσματα του “Στην Υγειά μας ρε Παιδιά”-Α ρε Μαριαλένα τι τραβάει ο άνθρωπος! (video)

Ενώ λοιπόν οι πιο δυνατοί παίκτες είναι ο Ηλίας και ο Τζέιμς, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως ένας πολύ δυνατός και γρήγορος παίκτης είναι και ο Σάκης Κατσούλης. Επομένως το μόνο σίγουρο είναι πως αν παραμείνουν στο παιχνίδι και οι δύο παίκτες τότε σίγουρα στη λίστα θα είναι ο Σάκης παρά το γεγονός πως κάνουν παρέα.

Μάλιστα ήδη ξέρουν ποια είναι η “αχίλλειος πτέρνα” του Σάκη και φυσικά εκείνη είναι η Μαριαλένα. Μέχρι τώρα είχαν άριστη σχέση με την πρωταθλήτρια του καράτε, όμως σήμερα θα δούμε τον Αλέξη Παππά να μιλάει για την………

Μαριαλένα κάπως υποτιμητικά, ενώ και στο παρελθόν είχε εκφράσει πως ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι υπερβολικοί ως προς τις αντιδράσεις τους ο ένας για τον άλλον.

survivor 4, survivor 4 ασυλία,survivor 4 spoiler,survivor 4 skai,survivor 4 παίκτες,survivor 4 trailer,survivor 4 αποχωρηση,survivor 4 διασημοι,survivor 4 μαχητες,survivor 4 νέες προσθηκες,survivor 4 νεοι παικτες,survivor 4 κοκκινοι,survivor 4 μπλε,survivor spoiler,survivor trailer,survivor 2021,survivor greece,survivor νεες ομαδες

OYAOY! Όταν δεις την γυναίκα του Πάνου Καλλίδη με μπικίvι, θα καταλάβεις γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor (εικόνα)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν όταν χωρίστηκαν οι ομάδες ξανά, όπου η Μαριαλένα έγινε αντίπαλη με τον Σάκη στα αγωνίσματα, ο Αλέξης χαρακτήρισε την συμπεριφορά τους ως “μπούρδες”. Έτσι βλέποντας ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, ο Αλέξης Παππάς αναφέρει όταν βρίσκεται στην κάμερα μόνος του, πως η Μαριαλένα θα πρέπει να πάει στην ομάδα της και να αφήσει τον Σάκη να ενταχθεί στους κόκκινους.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου