11 χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κεφαλογιάννη: Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του, Όλγας

Με ένα τρυφερό μήνυμα, “Μπαμπάς μας λείπεις”, και μία κοινή τους φωτογραφία απ’ όταν η ίδια ήταν μικρό κορίτσι και καθόταν στην αγκαλιά του, θέλησε να τιμήσει την μνήμη του πατέρα της, Γιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στην ανάρτηση της βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας στο Instagram υπήρχαν και τα ονόματα των αδελφών της, Δανάης και Χριστίνας, ενώ αρκετοί απ’ τους ακολούθους της έσπευσαν να σχολιάσουν, γράφοντας τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Το ημερολόγιο έγραφε 20 Ιανουαρίου του 2012, έντεκα χρόνια ακριβώς από τότε που ο άλλοτε Υπουργός και βουλευτής Ρεθύμνου ξεκίνησε το ταξίδι για την αιωνιότητα.

Στο Ρέθυμνο, τον τόπο καταγωγής του, κανείς δεν έχει ξεχάσει πρωτίστως τον άνθρωπο και επιστήμονα, τον γιατρό που συμπαραστεκόταν ουσιωδώς στους συντοπίτες του, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα απ’ την μαζική εκδήλωση του περασμένου Αυγούστου, στο ανοικτό θέατρο “Νίκος Ξυλούρης” στα Ανώγεια, χωριό της οικογενείας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου