10 μυστικά χαρακτηριστικά του Netflix που δεν γνωρίζετε!

Το τελευταίο διάστημα η πλατφόρμα του Netflix έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο που σειρές και ταινίες. Αν σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο, δεν έχετε ακόμη συνδρομή, είναι πιθανό να ανοίξετε σίγουρα εάν ανακαλύψετε αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά. Το Netflix είναι μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από όλο και περισσότερο κόσμο καθημερινά….

Εμείς φροντίσαμε να σας βρούμε 10 χαρακτηριστικά του Netflix τα οποία δεν ξέρετε και θα επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο από αυτά!

1. Μυστικοί κωδικοί Netflix: Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει τρόπος πρόσβασης σε κρυφές κατηγορίες ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών που δεν είναι προσβάσιμες μέσω των κανονικών μενού Netflix. Μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά εδώ .

2. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις λήψεις: Παρόλο που το Netflix είναι κυρίως υπηρεσία ροής, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη μεμονωμένων σειρών και επεισοδίων στην κινητή συσκευή σας. Ιδανικό για ένα μακρύ ταξίδι με το αυτοκίνητο ή για να σας διασκεδάσει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

3. Διαχειριστείτε το δικό σας προφίλ: Όλοι βρισκόμασταν εκεί, προσπαθώντας να βρούμε μια νέα σειρά για να γίνουμε γοητευμένοι, αλλά συνεχώς αποσπάται η προσοχή μας από ενοχλητικές προτάσεις για εκπομπές, που προκαλούνται από τις συνήθειες προβολής του άλλου μισού σας. Δημιουργήστε το δικό σας προφίλ και επιτρέψτε στο Netflix να προτείνει εκπομπές που σας ενδιαφέρουν μόνο.

4. Διεθνής πρόσβαση: Κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο έχει τη δική της επιλογή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών, επιλεγμένα προσεκτικά για να ταιριάζει με τα γούστα αυτής της χώρας. Με τη μηνιαία συνδρομή σας έχετε πρόσβαση σε έναν κατάλογο εκπομπών και ταινιών κάθε χώρας, οπότε αν πάτε στο εξωτερικό, είστε ταξινομημένοι!

5. Εξασκηθείτε στις γλωσσικές σας δεξιότητες: Εάν ποτέ θέλετε να μιλήσετε άλλη γλώσσα αλλά δεν θα μπορούσατε να αντέξετε αυτά τα βαρετά μαθήματα γαλλικών στο σχολείο, το Netflix είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε. Με πολλές εκπομπές Netflix, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις για αναπαραγωγή ξένου ήχου με αγγλικούς υπότιτλους ή αντίστροφα.

6. Ρουλέτα Netflix: Κάθε χρήστης του Netflix θα σας πει, αποφασίζοντας ποια σειρά θα ξεκινήσει μετά είναι μια δύσκολη εργασία. Εάν οι αποφάσεις σας αμφισβητούνται έντονα από το άλλο μισό σας ή απλά δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που σας αρέσει, δοκιμάστε τη ρουλέτα Netflix .

7. Απαλλαγείτε από τον πρώην σας: Σήμερα, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να μοιράζονται τους λογαριασμούς τους με τους άλλους μισούς ή συγκατοίκους τους. Ωστόσο, εάν μετακομίσετε ποτέ σε άλλο σπίτι ή διαμέρισμα, ή εσείς και ο σύντροφός σας, μπορείτε να τους σταματήσετε να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σας με το τακτοποιημένο κόλπο του. Απλώς μεταβείτε στην ενότητα “Ο λογαριασμός μου” και επιλέξτε “αποσύνδεση από όλες τις συσκευές. Μετά, ενημερώστε τον κωδικό πρόσβασής σας και είστε έτοιμοι.

8. Η λειτουργία περιγραφής ήχου: Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με την οθόνη, είτε είστε απασχολημένοι είτε δεν θέλετε να εμφανίζεται το τηλέφωνό σας, μπορείτε πραγματικά να “ακούσετε” τις ίδιες εκπομπές . Πολλές εκπομπές έχουν μια λειτουργία ηχητικής περιγραφής στην οποία ένας αφηγητής περιγράφει τι συμβαίνει στο πρόγραμμα.

9. Επιλέξτε το σωστό πρόγραμμα περιήγησης: Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το Netflix μπορεί να φαίνεται καλύτερο ή χειρότερο, ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Στο Microsoft Edge, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια έως και ποιότητα 4K. Στον Safari και τον Internet Explorer, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο ποιότητας έως 1080p και όλα τα άλλα έως 720p.

10. Εκκαθαρίστε το ιστορικό σας: Εάν θέλετε να αποκρύψετε αυτό που παρακολουθήσατε πρόσφατα προτού καλέσετε τους φίλους σας, μπορείτε να το κάνετε. Απλώς μεταβείτε στη σελίδα Δραστηριότητα προβολής, κάτω από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Ορίστε λοιπόν. Την επόμενη φορά που θα θέλατε να ξεκινήσετε μια καλή σειρά, χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα για να βελτιώσετε την εμπειρία σας.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα