ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ για την Κατερίνα Δαλάκα! Δείτε πώς ήταν πριν κάποια χρόνια! Θα την αναγνώριζες;

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια αθλήτρια με αρχές, ιδανικά και γερές βάσεις. Έχει μεγαλώσει σωστά και δείχνει σεβασμό σε ό,τι κι αν κάνει. Η Κατερίνα έγινε γνωστή μετά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor, κατά τον δεύτερο και τρίτο χρόνο προβολής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Στο Survivor Ελλάδας-Τουρκίας αγαπήθηκε τόσο από το κοινό, τόσο τούρκικο όσο και ελληνικό. Πλέον είναι από τις αγαπημένες του κόσμου, μετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια σταρ. Όλοι ασχολούνται μαζί της κι εκείνη το διαχειρίζεται εκπληκτικά. Ταπεινή και προσηλωμένη στους στόχους της συνεχίζει το δρόμο της με απόλυτη επιτυχία.

Δείτε την πριν 2 χρόνια λίγο πριν γίνει διάσημη μέσα από το Survivor!

Διαβάστε περισσότερα
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΤΖΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου