Ζήνα Κουτσελίνη: «Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, το μείωσα»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο χρόνος δε με αγχώνει, μου αρέσει πάρα πολύ να φαίνονται όλα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την ηλικία της, λέγοντας πως στις 21 Απριλίου θα κλείσει 53 χρόνια ζωής. Παράλληλα δήλωσε υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων και εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν μείωσε το στήθος της.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

«Δεν έχω μυστικά ομορφιάς, κάνω ό,τι μου κατέβει. Αλλά πάντα βρίσκω την άκρη μου. Πάντα μου λένε τι έχω κάνει. Τους λέω όπου βρω κάτι και μου αρέσει, μπορεί να μπω και να το κάνω. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να κάνω δίαιτα και να διατηρηθώ. Τώρα με τον Covid δεν έχω κάνει πολύ γυμναστική. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω έναν καθαρισμό στο πρόσωπό μου, επίσης μου αρέσει να είμαι περιποιημένη.

Άλλωστε είμαι 52 ετών. 21 Απριλίου τα κλείνω και πάω 53. Από εκεί και πέρα θα το σταματήσω το κοντέρ, να μου εμφανιστούν και άλλες στην ηλικία μου. Θα περιμένω. Ο χρόνος δε με αγχώνει, μου αρέσει πάρα πολύ να φαίνονται όλα. Αλλά και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι που δεν είναι υπερβολικό, ωραίο είναι να το κάνουμε. Αισθητική επέμβαση θα έκανα. Καταρχήν έχω κάνει στο στήθος, το έχω μειώσει. Είχα βάρος», δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία