Ζέτα Μακρυπούλια: Γάμος στο νησί μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωή της θα είναι σίγουρα το φετινό

Σύμφωνα με το νέο εξώφυλλο του «Yes Magazine» η σχέση της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια, με τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε φαίνεται να προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Η ευτυχία και η αγάπη τους δεν κρύβεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του εν λόγω περιοδικού, η Ζέτα Μακρυπούλια που πριν από δέκα μήνες χώρισε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον γνωστό γιατρό, αποφασίζοντας να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η τελετή φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί σε ένα μικρό μοναστήρι σε κυκλαδίτικο νησί. Μάλιστα, οι κουμπάροι του ζευγαριού αναμένεται να είναι οι φίλοι και συνεργάτες της Ζέτας Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που φαίνεται ότι θα τη συνοδεύσουν μαζί με τον πατέρα της στην εκκλησία.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν το ζευγάρι θα επιβεβαιώσει ή όχι τις πληροφορίες του δημοσιεύματος

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία