Ζενεβιέβ Μαζαρί για τον σύζυγό της: «Έχει φάει κλοτσιά…του έχω ψάξει και το κινητό»

H Ζενεβιέβ Μαζαρί, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη και τα δύο τους παιδιά.

Αυτός είναι δικός μου, είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από το «Happy Day» η art director σχολίασε ότι «απ’ την πρώτη μέρα είπα αυτός είναι δικός μου»

«Στους τρεις μήνες μείναμε μαζί. Το παιδί ήρθε μετά από 5 χρόνια, είχαμε φάει όλα αυτά τα χρόνια συγκατοίκησης, συντροφικότητας» ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Στη συνέχεια η art director περιέγραψε τα σκηνικά ζήλιας, αλλά και τα στάδια που πέρασε η σχέση με τον σύζυγό της.

«Δεν έκρυβα ποτέ ότι ζήλευα»

«Πολλή ζήλια και δεν το έκρυβα ποτέ. Έχει φάει κλοτσιά κάτω απ’ το τραπέζι, ότι την κοιτάει παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει, του έχω πάρει το κινητό. Τα ‘χω κάνει όλα αυτά τα ξεφτιλίκια» παραδέχτηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Έχουμε πάει σε πάρτι και έχουμε μπει χέρι – χέρι. Σκάει τύπισσα απ’ την άλλη πλευρά του μαγαζιού και έχει πέσει αγκαλιά επάνω του. Τη σκουντάω και της λέω: έλα κοπελιά, mine» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία