Ξεσπάει η Ελένη Ράντου: «Γιατί γεννάμε τόσο μίσος .. έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή»

Ξεσπάει η Ελένη Ράντου: «Δεν παλεύονται άλλο οι καταστροφές μας… Καμία ύπαρξη δεν μπορεί να τις αντέξει»

Μετά την επιστροφή από τις διακοπές που επέλεξε να κάνει στη Ψέριμο, η Ελένη Ράντου αντίκρισε το απόλυτο χάος από τις φωτιές στην Πεντέλη και την Παλλήνη και εξέφρασε δημόσια την θλίψη της με ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά γράφει:

«Επέστρεψα χτες από έναν ευλογημένο τόπο με 30 κατοίκους χωρίς τηλεόραση, χωρίς ανάγκη για κινητό, με ανθρώπους που επικοινωνούν με λίγα και ουσιαστικά λόγια», έγραψε αρχικά για την Ψέριμο.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για την καμμένη γη που άφησε πίσω της η φωτιά: «Πάνω από την Αθήνα αντικρίζω κόκκινους απειλητικούς καπνούς και επιστρέφω βίαια στην πραγματικότητα του παρατεταμένου σοκ που ζούμε χρόνια τώρα, ειδικά στη μητρόπολη, που το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο και σκέφτομαι πόση βία ψυχολογική και όχι μόνο καταπίνουμε, πόση ματαίωση, πόση θλίψη… Πόση αδικία, πόση ανασφάλεια, πόση απώλεια, πόσο α στερητικό. Και παύω να αναρωτιέμαι γιατί γεννάμε τόσο μίσος. Έχουμε πια μισήσει την ίδια τη ζωή. Δεν παλεύονται άλλο οι καταστροφές μας. Καμιά ύπαρξη δεν μπορεί να τις αντέξει».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία