Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θέλω να δοκιμάσουμε την σχέση μας και έξω με τον Σπύρο Μαρτίκα»

Βρισηίδα Ανδριώτου: “Δεν το κάναμε όλο αυτό για το ριάλιτι, θέλαμε να είμαστε μαζί”

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, το γοητευτικό μοντέλο και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω και δεν ήμουν έτοιμη ότι θα αποχωρήσω. Το έχω ξεπεράσει αν και την πρώτη μέρα ήταν λίγο σοκ. «Σήμερα θα φύγω εγώ και θα σε περιμένω έξω» μου λέει ο Σπύρος. «Άντε ωραία και δεν θα αργήσω» του λέω, αλλά μετά φεύγω εγώ και έχει μείνει αυτός μέσα. Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω, να δούμε πως θα πάει. Τώρα αν ταιριάξουμε, ταιριάξαμε, αν όχι καλώς».

«Εκείνο το «δεν με νοιάζει» δεν το εννοούσε. Το έλεγε και για τα μάτια του κόσμου αλλά και για την ομάδα του. Όταν ένα ζευγάρι έχει τα προσωπικά του, δεν τα λέει και παρά έξω»

«Δεν το κάναμε όλο αυτό για το ριάλιτι. Εμείς θέλαμε να είμαστε μαζί. Μου ζήτησε συγνώμη και τα ξαναβρήκαμε. Αλλά όχι τελείως ερωτικά. Τα ξαναβρήκαμε στο να μιλάμε και να διεκδικήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον. Δεν θα είναι και στην Αμερική ο Σπύρος. Μπορώ να έχω μια σχέση εξ αποστάσεως και αν ο άνθρωπος σου σε θέλει, θα κάνει τα πάντα. Και αν αυτό πάει σοβαρά, εγώ είμαι από τις κοπέλες που θα ακολουθήσω τον σύντροφο μου. Αν είναι ερωτευμένος, που μου τα έχει πει, θα τα πει αυτός όταν θα βγει» συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία