Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή του φωτογραφία με την Βανδή και η αφιέρωση

Βασίλης Μπισμπίκης: Το γρήγορο ταξίδι του ζευγαριού στο Λουτράκι

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ζουν την απόλυτη ευτυχία τόσο στα επαγγελματικά τους όσο και στα  προσωπικά τους. Πρόσφατα μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε ένα γρήγορο ταξίδι στη γενέτειρα του Βασίλη Μπισμπίκη στο όμορφο Λουτράκι.

Ο γνωστός ηθοποιός και η τραγουδίστρια απόλαυσαν χαλαρές στιγμές σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής και μάλιστα η Δέσποινα Βανδή ανέβασε Instastory αγκαλιά με το Βασίλη Μπισμπίκη εκδηλώνοντας δημόσια την αγάπη της “To the moon and back“.

Τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης όσο και η Δέσποινα Βανδή  δεν κρύβουν τον ερωτά τους και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει συχνά σε κοινές τους εμφανίζεις καθώς στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε σημαντική στιγμή του.

Θα γίνει σύντομα ο γάμος;

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία