Βανέσα Αδαμοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της μετά από 15 χρόνια από τον Ιωάννη Παπαζήση

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους κι ολοκληρώνονται, σε ένα χωρισμό οφείλουν κι οι δύο να σέβονται την ιστορία τους»

Στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και στην Σοφία Μανουσακίδου παραχώρησε συνέντευξη η Βανέσα Αδαμοπούλου, μεταξύ άλλων μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση αλλά και πως είναι οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει και έναν γιο.

«Είναι πολύ καλά τα πράγματα. Δεν θα πιστέψω ότι δύο άνθρωποι, που είναι μαζί 15 χρόνια, δεν ταιριάζουν. Απλά κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους κι ολοκληρώνονται. Σε ένα χωρισμό οφείλουν κι οι δύο να σέβονται την ιστορία τους. Επειδή εμείς τη σεβόμαστε κι αυτό που έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό» είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Η αγάπη δεν τελειώνει κι όλο το άλλο είναι πολύ προσωπικό, που δεν χρειάζεται να εκτίθεται. Δεν είναι ότι είχε τελειώσει κάτι, είναι δικά μας θέματα αυτά» πρόσθεσε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία