Βάνα Μπάρμπα: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα της που είναι 84 ετών

Βάνα Μπάρμπα: Εξέφρασε το δημόσιο «ευχαριστώ» στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Στην αποκάλυψη ότι ο πατέρας της αντιμετώπισε ένα «αρκετά σοβαρό» πρόβλημα υγείας προχώρησε την Κυριακή του Πάσχα η Βάνα Μπάρμπα κατά την παρουσία της στον ΣΚΑΪ.

Με αφορμή, μάλιστα, την περιπέτεια του πατέρα της η Βάνα Μπάρμπα εξέφρασε το δημόσιο «ευχαριστώ» της στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Φιλιατών στη Θεσπρωτία όπου κατέφυγε.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που κρατάνε Θερμοπύλες. Γιατροί προσωπικό δουλεύουν μέρα -νύχτα ενώ μεγάλοι γιατροί δεν αντέχουν και φεύγουν από εκεί» είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση της περιπέτειας της υγείας του πατέρα της.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι αναζητά χορηγούς για να στηρίξουν το συγκεκριμένο νοσοκομείο στους Φιλιάτες Θεσπρωτείας προκειμένου να αποκτήσει νέο εξοπλισμό και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία