Τζούλια Αλεξανδράτου για τον πατέρα του παιδιού: «Είμαστε μαζί έναν χρόνο»

Τζούλια Αλεξανδράτου για τον πατέρα του παιδιού: Λύνει την Σιώπη της στην πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση πως είναι έγκυος

Μία συνέντευξη από καρδιάς παραχώρησε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο glance. Το  μοντέλο του only fans που πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τον πατέρα και πως το έμαθε ότι είναι έγκυος.

«Ένιωθα έτοιμη και το ήθελα»

«Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Η πρώτη ήταν γύρω στα 20 μου χρόνια με ένα σύντροφο που είχα σχέση τότε, η δεύτερη με τον πρώην σύζυγο μου και η τρίτη τώρα. Ήταν δίκη μου επιλογή να μη συνεχίσω τη κύηση, λόγω του ότι δεν ένιωθα έτοιμη για ένα παιδί ώστε να προχωρήσω την εγκυμοσύνη. Αυτή τη φορά ήταν κάτι που και έτοιμη ένιωθα και το ήθελα πολύ χρονικά, αλλά το άφησα στον Θεό το ποτέ θα συμβεί χρονικά, δε “προσπαθούσα” δηλαδή για παιδί», είπε αρχικά η 36χρονη.

Και πρόσθεσε: «Πλέον προτεραιότητα είναι μόνο το παιδί μου, κανείς άλλος και τελευταία βάζω εμένα. Θα είμαι εξ ολοκλήρου η σκλάβα του. Αν και σαν άνθρωπος είμαι πολύ σκληρή, αυστηρή και ψυχρή θα έλεγα… Ούτε θα γίνω χαζομαμά όπως πολλές. Δεν έχω πάντως ακόμα αυτό που λένε το “μητρικό ένστικτο”, πιστεύω θα μου βγει στη πορεία».

«Δεν είχα κανένα συναίσθημα»

Σε ερώτηση για το πώς ανακάλυψε ότι περιμένει μωρό απάντησε: «Επειδή ξέρω ακριβώς πoια είναι τα συμπτώματα, τα έχω ξαναπεράσει, είχα αφόρητες ζαλάδες και εμετούς το κατάλαβα αμέσως και έκανα απ’ ευθείας εξέταση αίματος (Β-χοριακή) που σου δείχνει 100% αν είσαι έγκυος. Αρχικά δεν είχα κανένα συναίσθημα και είπα από μέσα μου “Άλλη μια εμπειρία που θα ζήσω και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, γιατί έχω τις βάσεις για κάτι τέτοιο και τη σωστή ηλικία”».

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της; «Η ζωή μου πάντα ίδια ήταν! Από 0 χρόνων έτσι είμαι, ίδια. Εμπειρίες της ζωής είναι όλα, ιστορίες που καλώς έρχονται. Ευχαριστώ τον Θεό, γιατί μου έδωσε παραπάνω από ό,τι ζήτησα στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων γιατί μου πρόσφερε παραπάνω από ότι ήθελα ή ζήτησα. Δόξα τω Θεώ, έχω την υγεία μου, την ομορφιά μου, τα χρήματα μου, είμαι καλυμμένη και τα έχω όλα στη ζωή μου. Και παραπάνω από ό,τι ζήτησα! Δεν έχω ανάγκη κανέναν και τίποτα και αυτό είναι πολύ βασικό. Ήμουν πάντα ανεξάρτητη από πολύ μικρή! Είχα τα σπίτια μου, τα αμάξια μου, τα ξενοδοχεία μου και μια ζωή πολύ γεμάτη. Αυτά που έχω ζήσει εγώ δε τα έχει ζήσει κανείς».

Τέλος, για τον πατέρα του μωρού ανέφερε: «Είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία