Τζόνι Ντεπ: Τέλος στο σίριαλ της δικαστικής διαμάχης με την Άμπερ Χερντ – Η ετυμηγορία

Ο ηθοποιός δικαιώθηκε στη διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, κερδίζοντας τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση – Οι ένορκοι βρήκαν ότι η Χερντ ενήργησε με «πραγματική κακία» και επιδίκασαν στον ηθοποιό αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων

Δικαίωση για τον Τζόνι Ντεπ.

Οι ένορκοι κατέληξαν σε ετυμηγορία, μετά από έξι εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας και περίπου 13 ώρες συνδιάσκεψης , ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ, την οποία μήνυσε για τους ισχυρισμούς της περί ενδοοικογενειακής βίας.

Τόσο η Χερντ όσο και ο Ντεπ κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον για επαναλαμβανόμενη σωματική κακοποίηση σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι η Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της στο άρθρο της στη Washington Post του 2018. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το αν το έκανε με «δόλο και κακία», οι ένορκοι βρήκαν ότι ενήργησε με «πραγματική κακία».

Το δικαστήριο έκρινε επίσης, ότι οι ισχυρισμοί της για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Τζόνι Ντεπ δεν αποδείχθηκαν. Αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων επιδικάστηκε στον Τζόνι Ντεπ.

Ο σταρ του σίκουελ «Πειρατές της Καραϊβικής», Τζόνι Ντεπ, μήνυσε για δυσφήμηση την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε αναφερθεί σε άρθρο στην Washington Post το 2018 σε ένα «δημόσιο πρόσωπο που ενσαρκώνει την συζυγική βία», χωρίς να κατονομάσει τον Τζόνι Ντεπ.

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο νομικών αντιπαραθέσεων, η Χερντ υπέβαλε αγωγή κατά του Ντεπ το 2020, ισχυριζόμενη ότι τη δυσφήμησε, όταν ένας δικηγόρος που τον εκπροσωπούσε έκανε δηλώσεις που αποκαλούσαν τους ισχυρισμούς της για κακοποίηση «φάρσα».Ο Ντεπ, από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι το άρθρο της Χερντ «κατέστρεψε την καριέρα και τη φήμη» του ενώ η Χερντ υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του δικηγόρου έπληξαν την εργασιακή ικανότητα της και προκάλεσαν συναισθηματική δυσφορία και ταπείνωση.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία