Τζόνι Ντεπ: Κατηγορεί την Άμπερ Χερντ για τα ανθρώπινα περιττώματα που βρέθηκαν στο κρεβάτι του

Τζόνι Ντεπ: «Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν…γέλασα. Ήταν τόσο απρόσμενο και τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα» λέει ο ηθοποιός.

Ο Τζόνι Ντεπ και η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ φαίνεται να είχαν έναν εκρηκτικό γάμο και η δικαστική τους διαμάχη φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες ιστορίες και περιστατικά που συγκλονίζουν.

Μετά τις καταθέσεις τόσο των ίδιων όσο και των μαρτύρων που κλήθηκαν από τους δικηγόρους, για λεκτική και σωματική βία και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, μία νέα αποκάλυψη έγινε στη δικαστική άιθουσα.

Inside Johnny Depp and Amber Heard’s toxic relationship from poo in bed to boot rowshttps://t.co/3Q7udWvBRZ pic.twitter.com/DjXifUyvXD

— Mirror Celeb (@MirrorCeleb) April 21, 2022

Ο Τζόνι Ντεπ ανοίγει τα χαρτιά του ώστε να αποδείξει, ότι ποτέ δεν έχει ασκήσει σωματική βία πάνω στη Χερντ αλλά αντίθετα εκείνη ήταν κακοποιητική σε εκείνον.

Η κατηγορία

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός κατηγόρησε τη Χερντ για τα… ανθρώπινα περιττώματα που βρέθηκαν στο κρεβάτι τους, μετά από έναν έντονο καυγά που είχαν οι δυο τους. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, ο Ντεπ τσακώθηκε πολύ έντονα με τη Χερντ και της είπε ότι θα την χώριζε.

Το επόμενο πρωί, εκείνος ξύπνησε και το θέαμα που αντίκρισε ήταν κάτι αρκετά απρόσμενο και απωθητικό. Παρόλα αυτά, ο ίδιος είπε «Η αρχική απάντησή μου σε αυτό ήταν…γέλασα. Ήταν τόσο απρόσμενο και τόσο παράξενο που μόνο να γελάσω μπορούσα», ενώ ανέφερε και ότι η Χερντ αντιδρούσε όταν ο Ντεπ κατηγορούσε τα σκυλιά της για τις ακαθαρσίες.

and the Oscar goes to… JOHNNY DEPP, FOR ‘POO: IN A BED’ pic.twitter.com/rP6wsYaVqQ

— Geraint (@geraintgriffith) April 22, 2022

Όλα δείχνουν, πως το άρθρο της ηθοποιού στην New York Times για την ενδοοικογενειακή κακοποίηση, όπου, σύμφωνα με τον Τζόνι Ντεπ, αναφερόταν στον ίδιο, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, έχουν βγάλει εκτός εαυτού τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, ο οποίος έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει και να διακιωθεί.

Μέχρι και σήμερα, έχει καταθέσει μόνο ο Τζόνι Ντεπ, ενώ σε λίγες μέρες θα ακούσουμε και την δική της πλευρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο


pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία