Τζένη Μπαλατσινού: Μόνος στην Αμερική ο γιος της – Τρομερή ομοιότητα με τη μητέρα του

Τζένη Μπαλατσινού: Ο Μάξιμος Κωστόπουλος είναι μόλις 14 ετών και ταξίδεψε μόνος στην Αμερική για να συναντήσει από κοντά τις αδελφές του.

Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τον μεγαλύτερο σε ηλικία γιο της, Μάξιμο και την κόρη της, Αλεξάνδρα και συγκίνησε τους διαδικτυακούς φίλους της.

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος είναι μόλις 14 ετών και ταξίδεψε μόνος στην Αμερική για να συναντήσει από κοντά στις αδερφές του, οι οποίες σπουδάζουν εκεί και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Οι δυο κόρες της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία και Αλεξάνδρα κάλεσαν τον μικρότερο αδερφό τους για τις γιορτές του Πάσχα και φυσικά εκείνος ταξίδεψε για εκείνες.

Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα πόσταρε την φωτογραφία με τα παιδιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Σας αγαπώ», με μια κόκκινη καρδιά να συνοδεύει το τρυφερό της μήνυμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία