Τριαντάφυλλος κατά Άρη Σοϊλέδη: «Δεν θα κερδίσεις, στο υπογράφω»

Τριαντάφυλλος κατά Άρη Σοϊλέδη: «Πάμε τώρα να στηρίξουμε Μαρτίκα, Στάθη, Ασημίνα. Φίλε σε στήριξα, είπες π@@@ τέλος»

Επίθεση κατά του Άρη Σοϊλέδη εξαπέλυσε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο περσινό Survivor. Ο λόγος; τα λόγια του ποδοσφαιριστή, στο χθεσινό επεισόδιο. Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Άρη Σοϊλέδη, όταν εκείνος είπε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου πως: «ο Σπύρος Μαρτίκας είναι σαν τον Τριαντάφυλλο, δεν κερδίζει».

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει: «Κι εγώ ο βλάκας στηρίζω Άρη εδώ και τόσο καιρό!! Λοιπόν ακούστε δεν με νοιάζει για το ρεκόρ. Πάμε στηρίζω Μαρτίκα, ας το πάρει. Εάν ήθελα να δω αγώνες θα έβλεπα Real – Barca και NBA και Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε.

«Πάμε τώρα να στηρίξουμε Μαρτίκα, Στάθη, Ασημίνα. Φίλε σε στήριξα, είπες π@@@ τέλος. Ο κόσμος μου θα βγάλει άλλον νικητή και το υπογράφω. Βασικά το υπογράφουν όλοι. Άρη, δεν θα κερδίσεις ποτέ το Survivor. Στο υπογράφω», είπε

Υπενθυμίζεται, ότι ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε το γεγονός, ότι το τηλεοπτικό κοινό κρατά τον Σπύρο Μαρτίκα στο παιχνίδι, ενώ έκανε και μία σύγκριση μεταξύ του φαρμακοποιού και του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής, που διαγωνιζόταν πέρυσι, είχε φτάσει κοντά στο τελικό αν και ήταν αδύναμος αγωνιστικά.

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει», είπε ο ποδοσφαιριστής και συνέχισε απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντάς της ότι:

«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε ως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία