Τρία μίλια: Ο Ευθύμης ψάχνει τον Λάμπη για να του πει για την απαγωγή του Στέφανου

Στο 45ο επεισόδιο της σειράς «Τρία μίλια», που θα προβληθεί την Τρίτη 7/6, βλέπουμε πως η Κάτια είναι σε άθλια κατάσταση και ο Μιχάλης νιώθει ενοχές, επειδή ο αδερφός του πληρώνει τα δικά του λάθη.

Η απαγωγή του Στέφανου έχει συνταράξει την οικογένεια του Ανδρεάδη. Ο Γεράσιμος ζητάει βοήθεια από τον Νικόλα, τον Πέτρου και τον Λάμπη για να ξαναβρεί το γιο του. Η Κάτια είναι σε άθλια κατάσταση και ο Μιχάλης νιώθει ενοχές, επειδή ο αδερφός του πληρώνει τα δικά του λάθη. Η Φωτεινή τον βρίσκει καταρρακωμένο, έξω απ’ το σπίτι του Στέφανου και τον καλεί στο σπίτι της, για να ηρεμήσει λίγο. Ο Μιχάλης τής ομολογεί ότι δεν είναι ερωτευμένος με την Ελένη.

Ο Κυριάκος, ο καθηγητής της Κλειώς, βρίσκεται μόνος με την Δέσποινα και αρχίζει να την φλερτάρει. Ο Πέτρος και η Κλειώ μιλάνε πάλι και τα ξαναβρίσκουν. Ο Ευθύμης ψάχνει τον Λάμπη για να του πει για την απαγωγή του Στέφανου, αλλά αντιλαμβάνεται έκπληκτος ότι το γνωρίζει ήδη. Ο Λάμπης, όμως, συμπεραίνει ότι στην απαγωγή είναι μπλεγμένος ο Ευθύμης. Η Φωτεινή επιστρέφει στην κλινική για να πάρει κάτι που ξέχασε και βλέπει ότι ο Μιχάλης βρίσκεται ακόμη στο γραφείο του. Πηγαίνει να τού μιλήσει, αλλά εκείνος συμπεριφέρεται με ανεξήγητο τρόπο.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα