Τούνη – Αλεξάνδρου: Χωρισμός βόμβα – Πριν τον γάμο διέλυσαν τον αρραβώνα

Τούνη – Αλεξάνδρου: Ο ίδιος είχε κάνει και τατουάζ το αρχικό τη γράμμα

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όλοι περίμενα να υπάρξει στο τέλος happy end και να παντρευτούν. Τον τελευταίο καιρό βέβαια λίγο οι ξεχωριστές διακοπές λίγο η απόσταση  φήμες τους ήθελαν να έχουν καυγαδάκια.

Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας στο… γνωστό προφίλ «Soula Glamorous» «πήραν» φωτιά τα μηνύματα που ενημέρωναν πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Ιωάννα Τούνη και το αντίστοιχο! Επίσης ότι οι δυο τους έκαναν και unfollow στο Instagram!

Η «Soula» απαντώντας στα μηνύματα των διαδικτυακών της ακολούθων απάντησε πως: «Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block»

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία