Τόνυ Μαυρίδης: Ζήτησε μέσα στην δικαστική αίθουσα συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου

Τόνυ Μαυρίδης: Αίσιο τέλος έλαβε η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού μετά από πολλά χρόνια

Σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου έλαβε τέλος μετά από χρόνια η δικαστική διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου και του πρώην συντρόφου της, Τόνυ Μαυρίδη.

Το αίσιο τέλος στη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη αλλά και σε αυτή των συνεταίρων, του ήρθε όταν ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας λόγο για μια παρεξήγηση που πήρε μεγάλες διαστάσεις. Παράλληλα, το ίδιο είπε και η γνωστή τραγουδίστρια η οποία δέχτηκε τη συγγνώμη του πρώην συντρόφου της.

Συγκεκριμένα, ο Τόνυ Μαυρίδης δήλωσε πως η μήνυση δεν απευθυνόταν στην ίδια την Έλενα Παπαρίζου αλλά στην εταιρεία παραγωγής

Η τραγουδίστρια εξερχόμενη από τα δικαστήρια δήλωσε ήρεμη και χαρούμενη για το αποτέλεσμα και θεωρεί πως δεν υπήρξε σκοπός ψευδούς καταμήνυσης ή συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους του Τόνι Μαυρίδη και δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία