Το νέο brand που αγαπάνε οι celebrities να φοράνε

Ο σχεδιαστής που έχει ενθουσιάσει με τις genderless δημιουργίες του τις celebrities, είναι o Γάλλος Ludovic de Saint Sernin και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες

Φορέματα για όλες τις ώρες, δραματικά cutouts, κορδόνια, κρύσταλλα, δέρμα και διαφάνειες – ένα είναι σίγουρο, ο Ludovic de Saint Sernin ξέρει να βγάζει την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου. Αντλώντας έμπνευση από τολμηρούς καλλιτέχνες όπως ο φωτογράφος Robert Mapplethorpe και έχοντας προηγούμενη εμπειρία σε οίκους όπως Dior, Saint Laurent και Balmain (όπου εργάστηκε για δύο χρόνια πριν ξεκινήσει το brand του το 2017), ο Ludovic εξερευνά τι χρειάζεται η σύγχρονη αγορά.

«Μου αρέσει η ιδέα μιας γυναίκας που κοιτάει αυτό που φορούν τα αγόρια και σκέφτεται πως θα το φορούσε και η ίδια», είχε πει κάποτε στη γαλλική Vogue. Στόχος του η ελευθερία, δεν θέλει να συμβιβαστεί. Τα ρούχα του είναι δυναμικά, τολμηρά και ταυτόχρονα λεπτεπίλεπτα και ποιητικά. Οι 00s αναφορές είναι φανερές στις συλλογές του, και ειδικά στην τελευταία, Φθινόπωρο/ Χειμώνας 22-23. O τρόπος να μπλέκει το menswear με το womenswear είναι μοναδικός και μάλλον αυτό είναι το στοιχείο που ξεχώρισαν και οι celebrities, οι οποίες φαίνεται να τον εμπιστεύονται τυφλά.

Από τις αδελφές Hadid, στην Rihanna, τη Dua Lipa, τη Kim Κardashian και την FKA Twigs, οι best dressed σταρ έχουν φορέσει τουλάχιστον από μία δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή, εκτοξεύοντας την αξία του brand του και επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για ένα χρυσό ταλέντο της βιομηχανίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία