Το κόκκινο ποτάμι: Ο Σωτήρης Χατζάκης στην Μάριον Μιχελάκη

Τα γυρίσματα για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του OPEN «ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ» ξεκινάνε και ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε στην εκπομπή για το ρόλο του, αυτόν του Ζαχάρωφ.

Αναφέρθηκε επίσης και στο metoo και δήλωσε πως η γυναίκα είναι ακόμα μέρος ενός κτηματολογίου και για αυτό το λόγο θεωρεί πως καλώς ήρθε το metoo. Πιστεύει όμως πως αυτό το κίνημα πρέπει να προστατευτεί και να θεσμοθετηθεί, να αποκτήσει ένα νομικό πρόσωπο.

Δείτε το απόσπασμα:

Η Μαριέλλα Σαββίδου κάνει το δικό της ρεπορτάζ από τις Κάννες στις οποίες βρίσκεται, αφού συμμετέχει και η ίδια στην ταινία «Dodo»

Δείτε το απόσπασμα

Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή για την παγκόσμια μέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά, αλλά και την αρπαγή του 6χρονου από το σπίτι του στην Κηφισιά. «Με μαφιόζικο τρόπο» άρπαξαν το παιδί από το σπίτι του στην Κηφισιά, δηλώνει ο κ. Γιαννόπουλος

Δείτε το απόσπασμα:

Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του όταν βρέθηκε στην εντατική διασωληνωμένος από ένα λάθος σε χειρουργείο κήλης.

Ακόμα περιγράφει την μεγαλύτερη τρέλλα που έχει κάνει και δηλώνει ότι ήταν όταν βρέθηκε στη σκηνή παρέα με μία τίγρη! Φυσικά μιλάει για τις γυναίκες και τα πάθη του!

Δείτε το απόσπασμα:

 

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα