Θεοχάρης Ιωαννίδης σε μια σπάνια αποκάλυψη για το παρελθόν: «Έχω αρραβωνιαστεί και έχω…»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στα πλαίσια της εκπομπής «Night Out» που επιστρέφει στο Mega, βρέθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και στο «Πάμε Δανάη» μίλησε για όσα θα διαδραματιστούν στο λεωφορείο του «Night out» ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Συγκεκριμένα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε: «Σηκώσαμε χειρόφρενο στο λεωφορείο του “Night out” και καταλήξαμε σε ένα πλατό το οποίο είναι μια ταράτσα με θέα την Αθήνα. Στο “Night out” θα παίξουμε πολλά παιχνίδια όπως κάναμε και πέρυσι, ενώ θα κάνουμε και μια ωραία, αληθινή κουβέντα χωρίς επισημότητες” είπε αρχικά και πρόσθεσε για τους λόγους που πρέπει κάποιος να δει την εκπομπή: “Ο πρώτος λόγος για να δει κάνεις το “Night out” είναι ότι υπάρχει ένα backstage ύφος το οποίο “ποτίζει” στον καλεσμένο. Ένας άλλος λόγος είναι τα παιχνίδια καθαυτά. Ένας τρίτος λόγος για να δείτε το “night out” είμαστε εμείς οι ίδιοι, η ομάδα μου κι εγώ. Αισθάνομαι ότι παρουσιάζουμε στη νυχτερινή ζώνη κάτι το οποίο είναι διαφορετικό σε ό,τι αφορά την αίσθηση του night show».

«Μου αρέσει ο ρόλος του παρουσιαστή»

Ο Χάρης Ιωαννίδης είπε: «Μου αρέσει που είμαι παρουσιαστής. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα που έχω κάνει ως τώρα, ίσως γιατί βάζω ένα “λιθαράκι” του εαυτού μου».

Για τον κόσμο και την αίσθηση που έχει για εκείνον δήλωσε: «Ο κόσμος έχει σχηματίσει μία άλλη εικόνα για εμένα γιατί δεν είχα ποτέ την αυτοπεποίθηση να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχω ως Θεοχάρης όπως με ξέρουν οι κολλητοί μου φίλοι, γιατί υπάρχει μια ασφάλεια πίσω από αυτό».

Για το προφίλ του ζεν πρεμιέ, δήλωσε: «Δεν θέλησα ποτέ να δημιουργήσω μια τηλεπερσόνα. Μου έλεγαν ότι ταιριάζω στο προφίλ του ζεν πρεμιέ αλλά δεν μπόρεσα να ταιριάξω ούτε σε αυτό. Υπήρξε μια φορά το 2011 οπού ήθελα να τα παρατήσω όλα και έφυγα για Αγγλία. Στην Αγγλία δούλεψα σε παραγωγή και έκανα και άλλες δουλείες, μέχρι και booker μοντέλων» είπε και πρόσθεσε: «Και το 2017 ήθελα πάλι να ξεφύγω γιατί με πλήγωσαν πράγματα που είχαν να κάνουν και με τη δουλειά. Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα και θεώρησα ότι απέτυχα. Έκτοτε δεν έχω ξανανιώσει ότι θέλω να τα παρατήσω».

Ο άγνωστος αρραβώνας και ο γάμος

Μάλιστα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε: «Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας. Ο γάμος ήταν για εμένα κάτι πολύπλοκο. Την δεδομένη στιγμή ήθελα να το κάνω και το έκανα. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά θέλω να εξαλείψω το να είναι για εγωιστικούς λογούς. Θα έκανα παιδί με έναν άνθρωπο που θα ήταν η βάση μου, αλλά θα μπορούσα να είμαι και το “αερικό” που έχω ανάγκη να είμαι».

«Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι παραπάνω και από αδελφός»

“Αν έπρεπε να πω ένα ”ευχαριστώ” αυτό θα ήταν στον Ανδρέα Γεωργίου. Είναι παραπάνω από αδερφός μου και μια ψυχή που με έσωσε. Αν έπρεπε να πω ένα ”σ ‘αγαπώ” αυτό θα ήταν στους γονείς μου και την αδερφή μου. ”Συγγνώμη” θα έλεγα στην Δανάη. Αν έπρεπε να πω ”μην φύγεις” θα το έλεγα στον εαυτό μου” είπε κλείνοντας ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία