Θάνος Καλλίρης: «Αυτά τα δυο χρόνια της πανδημίας ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου

Θάνος Καλλίρης:«Είμαι ένα προϊόν σωστών και λανθασμένων κινήσεων, απλά οι σωστές ήταν οι πιο πολλές», είπε
χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής

Ο Θάνος Καλλίρης σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ» εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, μίλησε για τον χρόνο που περνάει και τον αγχώνει ενώ παραδέχτηκε ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει  περάσει πολύ δύσκολα ψυχολογικά.

Μιλώντας για το ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ο τραγουδιστής λέει:

«Είμαι ένα προϊόν σωστών και λανθασμένων κινήσεων, απλά οι σωστές ήταν οι πιο πολλές. Ποτέ δεν είναι όλα μόνο ρόδινα. Νομίζω πάντως πως αυτά τα δυο χρόνια της πανδημίας ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ίσως γιατί δεν το έλεγχα και δεν έφταιγα κιόλας. Έχω περάσει αρκετές δύσκολες φάσεις στη ζωή μου, αλλά αυτά τα δυο τελευταία χρόνια νομίζω έπιασα πάτο και αυτό θα θυμάμαι ως τη χειρότερή μου στιγμή».

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για τον χρόνο που περνάει απαντώντας αν ο ίδιος θα έκανε πλαστική επέμβαση: «Όποιος θέλει να φτιάξει κάτι πάνω του γιατί τον ενοχλεί, ας το φτιάξει. Αν νιώσω ότι θέλω να κάνω κάτι πάνω μου, θα το σκεφτώ. Δεν είμαι ενάντια σε κάτι, για τους άντρες πάντως είναι λίγο πιο εύκολη η διαδικασία της γήρανσης».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία