Θανάσης Πατριαρχέας: Σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά

Θανάσης Πατριαρχέας: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα, Βίβιαν Δράκου, είναι ξανά έγκυος

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Θανάσης Πατριαρχέας, καθώς τόσο στον Επαγγελματικό τομέα τόσο και στον προσωπικό τα παέι περίφημα.  Ο ηθοποιός εμφανίζεται στην αγαπημένη σειρά του Alpha “Σασμός”, ενώ σε λίγους μήνες θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας. Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα, Βίβιαν Δράκου, είναι ξανά έγκυος και η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαΐου.

Ειδικότερα, ο Θανάσης Πατριαρχέας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: “3ο μωρακι”.Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου έχουν ακόμη δύο κοριτσάκια, την Σταύρια και την Κύνθια, τις οποίες και θα βαφτίσουν το καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία