Θα πάθετε πλάκα! Πως είναι στα 76 του θρυλικός Μαγκάιβερ

Ένας απο τους θρύλους της τηλεόρασης που έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα είναι και ο αγαπημένος Μαγκάιβερ, κατά κόσμο Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον ο οποίος πλέον είναι 76 ετών.

Ο πολυμήχανος Μαγκάιβερ τις δεκαετίες των ’80 και του ’90 έκαιγε καρδιές σε όλα τα κορίτσια της εποχής πλέον έχει αλλάξει εντυπωσιακά αφού δεν θυμίζει τίποτα τον αστέρα της τηλεόρασης. Πώς είναι σήμερα στα 76 του χρόνια;

Ο διάσημος ηθοποιός ο οποίος γνώρισε τεράστια επιτυχία ως Μαγκάιβερ σήμερα έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και φυσικά δεν μοιάζει σε τίποτα με τον γοητευτικό άντρα που κατάφερνε τα πάντα με τις πατέντες του.

Περιττά κιλά, λευκά μαλλιά και ο χρόνος που δεν του φέρθηκε καθόλου καλά ήταν τα τρία κυριότερα πράγματα που άλλαξαν τον αγαπημένο ήρωα, τριάντα ένα χρόνια μετά.

Δείτε τον παρακάτω στο βίντεο να δίνει συνέντευξη…

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)