Τελικός μαστερ σεφ 2022: Η δυάδα που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο

Τελικός μαστερ σεφ 2022: Η απαιτητική δοκιμασία και η αποχώρηση

Στο τέλος του έφτασε και για φέτος το Masterchef με την τελική δυάδα να επιλέγεται από τους κριτές χθες το βράδυ της Τρίτης (31/05). Οι επίδοξοι μάγειρες έχουν βάλει τα δυνατά τους στο MasterChef 2022 και ανάμεσά τους βρίσκεται ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος, που θα κερδίσει τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!Οι τρεις εναπομείναντες παίκτες που έδωσαν τη δική τους “μάχη”, προκειμένου να παραμείνουν στο MasterChef ήταν οι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Καλλιόπη Μπεζαντέ κι η Ελπίδα Μορφούλη.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα και η δυσκολία ήταν μεγάλη

Στην πρώτη αποψινή δοκιμασία, που αποτελούσε και το τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι μάγειρες έπρεπε να αναδείξουν με το πιάτο τους ένα αγαπημένο τους υλικό. Εν συνεχεία, ακολούθησε η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin καλεσμένου chef, Arnaud Bignon. Μάλιστα, ο γνωστός chef ήταν και αυτός που θα βαθμολογούσε τα πιάτα, αποφασίζοντας ουσιαστικά για την τύχη των παικτών.

Η παίκτρια που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και συγκεκριμένα 5 πόντους, καθώς υπέπεσε σε πολλά λάθη ήταν η Ελπίδα η οποία και αποχώρησε. Έτσι, Παναγιώτης και Καλλιόπη προχωράμε με καλή διάθεση και διεκδικούν την μεγάλη νίκη του φετινού κύκλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία