Τάσος Νούσιας: Ο λόγος που αρνήθηκε να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες»

Τάσος Νούσιας: «Αυτό που λέμε καθημερινό σίριαλ είναι πια η ταυτότητα της δραματουργίας στην ελληνική τηλεόραση»

Τον λόγο που τον έκανε να πει «όχι» στις «Άγριες Μέλισσες» και το «ναι» στον «Σασμό» αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας, ο οποίος μετάνιωσε που δεν δέχτηκε την πρόταση του Αnt1.  Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ΑΝΤ1 με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Φιλοκτήτης» ο Τάσος Νούσιας ανέφερε αρχικά  ότι «στον Σασμό πήγα για λίγο και το ήξερα». Ήξερα ότι θα πεθάνω, ναι. Άμα δεν ήξερα ότι θα πεθάνω, νομίζεις πως θα πήγαινα;».

Σύμφωνα με τα λεγομενά του:

«Οι Άγριες Μέλισσες έφεραν ένα σοβαρό άνοιγμα ξανά στην τηλεόραση και στην δραματουργία με μια ποιότητα εξαιρετική το οποίο και κρίθηκε από το αποτέλεσμα. Εγώ φοβόμουν αυτό το τέσσερις μέρες την εβδομάδα γιατί έλεγα πως θα ανταπεξέλθω με ένα κείμενο που θα τρέχει. Φανταζόμουν ένα πλατό το οποίο θα είναι ανελέητο και δεν είχα συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς».

«Βέβαια, πάλι κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ιστορία δικαίωσε στο κοινό τις Άγριες Μέλισσες αλλά εμένα με αδίκησε που δεν είπα το ναι γιατί ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά» εξομολογήθηκε ο Τάσος Νούσιας.

«Αυτό που λέμε καθημερινό σίριαλ είναι πια η ταυτότητα της δραματουργίας στην ελληνική τηλεόραση» κατέληξε ο Τάσος Νούσιας με αφορμή το «όχι» που είπε στις «Άγριες Μέλισσες».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία