Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ θα ήθελα να κάνω τρίτο παιδάκι αλλά νομίζω ότι η Θάλεια… θα με χώριζε»

Τάσος Ιορδανίδης: «Όταν βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα από θεατρική παραγωγή, αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά»

Με αφορμή το κλείσιμο πρώτης σεζόν στη «Γη της ελιάς» μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Ελένη Καρποντίνη και την κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην σημαντική αλλαγή που πέτυχε στην εξωτερική του εμφάνιση, τις δυσκολίες και την κατάθλιψη καθώς εξέφρασε και δειλά την επιθυμία του για ένα τρίτο παιδί!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχασα 32 κιλά, ναι. Είχα πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του κορονοϊού και έπρεπε να εκτονωθώ κιόλας με κάποιον τρόπο οπότε άρχισα να τρέχω, να πηγαίνω να κάνω γυμναστικές και να θυμάμαι λίγο τον εαυτό μου όπως ήμουν το πάλαι ποτέ».

«Όταν βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα από θεατρική παραγωγή, αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά»

«Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, είτε ήμουν σε κατάθλιψη είτε όχι. Από κει και έπειτα όμως το ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου, ίσως πείραζε. Θεωρώ πως έγινε από όλο αυτό το βάρος των ευθυνών, της καθημερινότητας που πολλές φορές δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Αρχίζεις και καταφεύγεις στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Στο φαγητό, το ποτό σε άλλες περιπτώσεις».

«Όταν βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα από θεατρική παραγωγή, αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά. Αυτό ήταν ένα σκαλοπάτι το οποίο μου έδειξε ότι πρέπει να είσαι πολύ πιο σεμνός στις επιλογές σου, πολύ πιο ταπεινός και όλο αυτό μου κούνησε το κεφάλι πάρα πολύ. Στήριγμα μου η Θάλεια, βράχος η Ματίκα δεν το συζητάμε» συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. «Εγώ θα ήθελα να κάνω τρίτο παιδάκι αλλά νομίζω ότι η Θάλεια… θα με χώριζε».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία