Τα «αφηρημένα χρώματα» της Πηγής Δαούλα θα ταξιδέψουν στη Βενετία

Στη Biennale Βενετίας θα βρεθεί την Πρωτομαγιά η Πηγή Δαούλα.

Η διεθνής εικαστικός θα συμμετάσχει στην έκθεση “Artbox Project Venezia” που διοργανώνεται από 1η εώς 29 Ιουλίου στο πλαίσιο του πιο σημαντικού εικαστικού worldwide event.

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το πρωτοποριακό project που έχει κατακτήσει τον κόσμο της Τέχνης η Πηγή Δαούλα θα συμμετάσχει με τον πίνακα «Abstract colors».

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στην καλλιτεχνική διαδρομή μου, δηλώνει με ενθουσιασμό. Ήταν ένα στόχος μου που επετεύχθη με πολύ δουλειά και όραμα καθώς η Biennale Βενετίας είναι η Μέκκα των εκθέσεων της σύγχρονης Τέχνης και το όνειρο κάθε εικαστικού καλλιτέχνη είναι να βρεθεί εκεί. Έστω και με «παράπλευρο» τρόπο όπως είναι η έκθεση της ARTBOX.EXPOS!»

Στόχος της διοργάνωσης είναι μέσα από τις εκθέσεις ARTBOX.EXPOS να δημιουργηθούν διεθνείς πλατφόρμες που θα δώσουν σε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να προβάλουν το έργο τους. Άλλωστε το μοτο της Artbox είναι «Globalise the artworld». Στη Βενετία συγκεκριμένα, τα έργα της έκθεσης θα φιλοξενηθούν στο Tana Art Place, ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο στο κέντρο της πόλης, στην καλλιτεχνική γειτονιά, Fodamenta de la Tana.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα