Στον ΣΚΑΙ η Σκορδά – Βγήκε ανακοίνωση

Η Φαίη Σκορδά ανήκει πλέον στην οικογένεια του ΣΚΑΙ – Η επίσημη ανακοίνωση.

Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!

Αυλαία στον Αντέννα μετά από 10 χρόνια συνεργασίας

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να εγκαταλείψει το κανάλι του Αμαρουσίου, μετά από αρκετές συζητήσεις που κατέληξαν στη ρήξη και στην απόφαση της να ολοκληρώσει τον κύκλο της στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Η Φαίη ήθελε του χρόνου να συνεχίσει το πρωινό στον Αντέννα μόνη της, χωρίς την παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στην ομάδα της. Ο ΑΝΤ1 από την άλλη, μετά την επιτυχία που σημείωσε το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκα φέτος, θεωρούσε δεδομένο ότι οι δυο τους θα συνέχιζαν και του χρόνου. Και κάπως έτσι δεν βρέθηκε κοινό μέτωπο συνεννοήσης και εκείνη αποχώρησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία