Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Με την Εύη Δρούτσα έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση»

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Δεν θα άλλαζα ποτέ το επίθετό μου»,

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ τόνισε πως δεν θα άλλαζε ποτέ το επίθετό του.

«Το μόνο που με φοβίζει είναι το μετά, γιατί μετά από μία μεγάλη επιτυχία πρέπει να βγάλεις κάτι πολύ δυνατό. Δεν έχω ιδέα από social media, οπότε δεν μπαίνω στον κόπο να φλερτάρω. Δεν το ‘χω.

Δεν θα άλλαζα το επίθετό μου. Μπορεί να μην είναι εμπορικό, μπορεί να δυσκολεύεσαι να το πεις, αλλά κάποια στιγμή θα το μάθεις και θα το πεις σωστά. Παίρνω τηλέφωνο την Εύη Δρούτσα και της λέω «Έλα μάνα, τι έγινε;». Έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση», είπε αρχικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας είπε επίσης: «Η έκφραση “Έλα μη μου το χαλάς, να σε δω να το κουνάς” το λες, δεν είναι κακό. Δεν είναι καθόλου πονηρό. Κι εγώ σαν τραγουδιστής πάνω στην πίστα θα το πω».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία