Σταύρος Νικολαϊδης: «Όταν έκανα τον Μιχαλάκη στα Εγκλήματα νόμιζαν ότι είμαι γκέι»

Σταύρος Νικολαϊδης: «Μα καλά, αυτός δεν είναι γκέι;»

Στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυτική συνέντευξη ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο δημοφιλής  ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το ρόλο του Μιχαλάκη στα Εγκλήματα που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Αυτό που σε χαρακτήρισε, σε στιγμάτισε, ήταν ο ρόλος του Μιχαλάκη στα Εγκλήματα. Πώς ήταν όλη αυτή η έκρηξη της δημοσιότητας που ήρθε στη ζωή σου;

Ήταν μια πολύ ωραία εποχή. Πρωτόγνωρο για μένα τότε, ξαφνικά με γνώριζαν όλοι στο δρόμο και μου έλεγαν καλά λόγια, με αγκάλιαζαν, μου έλεγαν ατάκες από τη σειρά, αστεία. Είχα γίνει ο δικός τους άνθρωπος. Θυμάμαι τότε έξω από ένα μπαράκι, ένας νεαρός με στρίμωξε κι άρχισε να μου λέει διάφορα, ότι «είσαι φοβερός τύπος» κι άλλα καλά λόγια και στο τέλος πρόσθεσε «και δεν είμαι γκέι», γιατί ο Μιχαλάκης ως γνωστόν ήταν γκέι. Δηλαδή, επειδή μου είπε καλά λόγια φοβήθηκε ότι εγώ θα τον θεωρούσα γκέι και θα πίστευα ότι μου την πέφτει.

Ίσως κάποιοι και να με ταύτιζαν με το ρόλο ή σε κάποιες κοπέλες που έβγαινα κάποιοι να τους είχαν πει «μα καλά, αυτός δεν είναι γκέι;» γιατί με ρωτούσαν. Αλλά εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στο τι έλεγαν. Ήταν ένας ωραίος ρόλος και μάλιστα επιτυχημένος, γιατί τον αγάπησε ο κόσμος. Είχε πολύ ωραία στοιχεία ο Μιχαλάκης. Άλλωστε κάποια χρόνια αργότερα έκανα και καθαρά γκέι ρόλο στο «Κόκκινο Δωμάτιο», όταν παίζαμε το γκέι ζευγάρι με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

Έχεις πληρωθεί καλά από την τηλεόραση;

Όχι, γιατί δεν ήξερα να πουλήσω καλά τον εαυτό μου και θεωρώ ότι ακόμα και τότε που έπεφταν οι πολύ υψηλές αμοιβές, εγώ δεν πήρα αυτές που θα μπορούσα. Κι εννοώ αμέσως μετά τα Εγκλήματα, γιατί στα Εγκλήματα μού έλεγαν απλώς «εντάξει, θα γίνεις γνωστός». Πάντως, στο επόμενο σίριαλ που έκανα πήρα πολύ καλά λεφτά για μένα. Ήταν τα διπλάσια. Αλλά και πάλι με αυτά που άκουγα μετά από άλλους συναδέλφους μου, καμία σχέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία