Σταύρος Νικολαΐδης για την πυρκαγιά στην Πεντέλη – «Πως θα το πω στο παιδί μου;»

Συγκινεί με δάκρυα στα μάτια ο Σταύρος Νικολαΐδης για την καταστροφική πυρκαγιά στην Πεντέλη.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βγήκε συγκινημένος να μιλήσει ο Σταύρος Νικολαΐδης, το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την πύρινη λαίλαπα στην Πεντέλη. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός  είναι σίγουρος πως επρόκειτο για  εμπρησμό καθώς «αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ».

Ειδικότερα, ο Σταύρος Νικολαΐδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εδώ είναι σεληνιακό τοπίο πια! Κάναμε βόλτες εδώ πέρα με τα παιδιά μας, εκεί σε αυτό το σημείο περνούσε ένα ποτάμι που δεν το έβλεπες από την βλάστηση και άκουγες μόνο τα νερά να τρέχουν. Έσκασαν δυο αεροπλάνα και δυο ελικόπτερα και την έσβησαν, το έβλεπα από το μπαλκόνι με τη γυναίκα μου και λέγαμε «να, να αναζωπύρωση»! Το παιδί μας το έχουμε προστατεύσει και δεν τολμάω να το φέρω να το δει ακόμα. Το φέρνω από έναν άλλο δρόμο που δεν φαίνεται και έχει ακόμα πράσινο».

«Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου… Αλήθεια το λέω. Το σκέφτομαι και πονάει η ψυχή μου. Εδώ κάναμε βόλτες και η εξερεύνηση ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες! Τώρα τι θα τον φέρω να δει εδώ πέρα; Αλήθεια δεν ξέρω τι θα του πω. Πως θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν αυτό το πράγμα».

«Είναι σίγουρο ότι είναι εμπρησμός, μην κοροϊδευόμαστε. Ποτέ αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ! Και εγώ θέλω να πω πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί και κοιμάται το βράδυ» συμπλήρωσε ο Σταύρος Νικολαΐδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Τσιλιμπουνιδάκη.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία