Στάθης Σχίζας: «Η Μαίη έχει έπαρση, αλλιώς την μάθαμε»

Στάθης Σχίζας: «Είδαμε μια Μαίη πριν το συμβούλιο, κατά τη δική μου άποψη, να έχει μια τεράστια έπαρση και σιγουριά για την ψηφοφορία»

Επικριτικά σχόλια εναντίον της Μαίης έκανε ο Στάθης Σχίζας στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/6) στο Survivor. Ο παίκτης σε δηλωσή του απάντησε για την αθλήτρια πως δεν είναι η ίδια η κοπέλα όπως στις αρχές. Απέκτησε ξαφνικά τρομερή έπαρση.

“Χθες μου έκανε πολύ εντύπωση, στο συμβούλιο αποχώρησης που έφυγε ο Νίκος Γιάννης, η συμπεριφορά της Μαίης. Εμείς είχαμε τόσους μήνες συνηθίσει μια Μαίη μετρημένη στα λόγια της και πολύ ήρεμη”, είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Και συνέχισε: “Είδαμε μια Μαίη πριν το συμβούλιο, κατά τη δική μου άποψη, να έχει μια τεράστια έπαρση και σιγουριά για την ψηφοφορία. Ένα φούσκωμα τρομερό. Δεν με έχει συνηθίσει με αυτό. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο και χαμηλών τόνων. Χθες είδα μια Μαίη που πρώτη φορά την γνώρισα”.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι για αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο ήταν η Μαίη, η Σταυρούλα, ο Άρης και Νίκος, με τον τελευταίο να αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν από την τελική πεντάδα.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας στο Survivor

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία