Σταμάτης Γονίδης: Δεν ήθελα να πω το “Έτσι”

Σταμάτης Γονίδης: «Το “Μη ρωτάς το γιατί” γράφτηκε πάνω στην πίστα»

Στη στήλη “Θυμάσαι;” της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες.

«Το “Μη ρωτάς το γιατί” γράφτηκε πάνω στην πίστα. Είπα το ρεφρέν, είδα ότι είχε απήχηση και το έβαλα στον δίσκο. Το “Όλα σ’ αγαπάνε” τον είχαν στο συρτάρι ο Χρυσοβέργης με τον Γιατρά για πάνω από δέκα χρόνια. Ο Κοσμάς Μενιδιάτης επέμενε να το πω, εμένα δεν μου είχε κάνει εντύπωση. Αλλάξαμε την ενορχήστρωση και το ερμήνευσα με αμερικάνικο στυλ.

Το “Δυόμιση” ήταν το δεύτερο τραγούδι που μου έφερε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Δεν ήθελα να πω το “Έτσι”. Ο Νίκος Καραγιάννης με παρακάλεσε να του κάνω τη χάρη και να το τραγουδήσω. Το “Χθες το βράδυ στο όνειρό μου” μου ζήτησε ο Καλούδης να το ηχογραφήσω για να το ακούει αυτός. Όταν το άκουσα, κατάλαβα ότι θα γίνει επιτυχία», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε: «Οι τραγουδιστές δεν είμαστε κριτές που θα κρίνουμε απόλυτα μια επιτυχία. Πρέπει να ακούμε και τη γνώμη των άλλων»

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία