Σταμάτης Γαρδέλης: «Δόξα τω Θεώ ο Φιλιππίδης βγήκε από την φυλακή»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Για εμένα, είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε στην Ελλάδα»

Ο ηθοποιός  έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απόφαση της αποφυλάκισής του.

«Δόξα τω Θεώ, αποφυλακίστηκε. Μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις για όσα ακούγονται. Για εμένα, είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα άλλο περιστατικό βιασμού που έγινε γνωστό

«Είδα επίσης και για έναν βιασμό που έγινε την Πρωτοχρονιά από κάποιον σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας, που τελικά αθωώθηκε με βούλευμα. Δεν ξέρω τι να πω, έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», δήλωσε.

Τέλος, αναφορικά με τη δήλωση του Κούγια για το θέατρο που είναι ένα «μεγάλο κρεβάτι», είπε: «Το να λες ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, είναι προκλητικό. Το θέατρο είναι και σπουδή, είναι και σχολείο. Ο Αλέξης Κούγιας είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος του. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία