Σώτης Βολάνης: «Τα 35 χρόνια στη νύχτα δεν φτουράνε τίποτα μπροστά στις 17 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο»

Σώτης Βολάνης: Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του λόγω του covid.

Μετά από δύο χρόνια, ο Σώτης Βολάνης εμφανίστηκε τηλεοπτικά στο The 2night Show. Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του λόγω του covid.

«Πέρασα με την κορόνα στενοχώρια και κλάμα. 17 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Το πέρασα πολύ δύσκολα, ήταν πνευμονία κι ήμουν για εντατική. Με έπιασε μέσα στις γιορτές κι είχα πυρετό. Μου είπε η μάνα μου να κάνω τεστ και δεν είχα και γεύση. Πήγα στο νοσοκομείο κι ήταν full. Με πήγαν επάνω για θεραπείες» είπε χαρακτηριστικά ο Σώτης Βολάνης για τις δύσκολες μέρες που βίωσε στο νοσοκομείο.

«Είδα θανάτους δίπλα μου. Κάνω την προσευχή μου και λέω “Θέε μου ευχαριστώ που έφυγα και με έκανες καλά. Τα 35 χρόνια που είμαι στη νύχτα δεν φτουράνε τίποτα μπροστά στις 17 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει υγεία» κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία