Η Σοφιάνα Αβραμάκη απο το Survivor πεσμένη στα πατώματα με το μαγιό της κολάζει και άγιο

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, είναι απο τις γυναίκες που πολλοί είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν ως αξέχαστη γυναίκα που καθηλώνει τα πάντα στο διάβα της και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη

Η γυναίκα αυτή κατάφερε να καθηλώσει μια ολόκληρη παραγωγή όπως αυτή του Survivor μόνο και μόνο με την παρουσία της στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου με τις καuτεs και μοναδικές εμφανίσεις της καλλονής.

Ο σκηνοθέτης του Survivor έπαιξε πολύ με τον φακό πάνω στο σώμα της και τα πλάνα τους έφτασαν στα όρια του απαγορευμένου κάτι που έκανε την παραγωγή του Ατζούν να τρίβει με ευχαρίστηση τα χέρια της, αφού σε κάθε εμφάνιση της τα νούμερα εκτοξεύονταν

Η Σοφιάνα χάρισε πραγματικά μοναδικές στιγμές μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και φοβερά και αξέχαστα στιγμιότυπα, ζαλίζοντας όχι μόνο τηλεοπτικό κοινο και τους θαυμαστές της…αλλά και τα μηχανάκια της AGB!

Η ίδια έχει γίνει εξπερ στο να κολάζει κόσμο και το κάνει πλέον με τόση ευκολία που μπροστά της ακόμα και Άγιος θα τρελαινόταν.

Τρανό παράδειγμα οι νέες της φωτογραφίες που μας χάρισε απο το instagram

Written by ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ

Φανατική στο κουτσομπολιό! Δεν κουτσομπολεύω, μόνο γράφω γι΄αυτό. Δεν θα κάνω εγώ αυτά που κάνω για άλλους. Είσαι δημόσιο πρόσωπο και θέλει ο κόσμος να μάθει για εσένα. Αν το ξέρω θα του πω να είσαι σίγουρος. Μου αρέσουν οι βόλτες στην παραλία το βράδυ όπου όλα είναι ήρεμα και δεν μπορώ με τίποτα τον χειμώνα.