Σοφία Βόσσου για τη συμμετοχή της στη Eurovision: « Ήμασταν λίγο ψιλοφτωχοσυμπέθεροι με τον Ανδρέα, βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας»

H Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μουσική προσπάθεια που έκανε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη Eurovision, με το τραγούδι «Άνοιξη». (Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν τα βρήκαμε εξωδικαστικά, θα τη βγάλουμε στα δικαστήρια»).

Συγκεκριμένα η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε: «Όταν πήγαμε, ήταν όλα πολύ ωραία, οργανωμένα. Εμείς όμως, είχαμε ένα θεματάκι τότε σαν αντιπροσωπεία. Δεν την πίστευαν πολύ τη Eurovision τότε, παλέψαμε μόνοι μας για να το κάνουμε όλο αυτό. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε σε ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας και πήγαμε λίγο ψιλοφτωχοσυμπέθεροι, αλλά σε αυτό δεν έφταιγε η ΕΡΤ. Έτσι ήταν ο νόμος. Τα παιδιά της ΕΡΤ ήταν εξαιρετικά. Εμείς με τον Ανδρέα βάλαμε λεφτά από την τσέπη μας».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ακόμα και την επιμέλεια της εμφάνισής τους την είχαν αναλάβει εντελώς μόνοι τους.

«Το μακιγιάζ και τα ρούχα μου ήταν από εμάς, όχι παραγωγή της ΕΡΤ ή κάποιας άλλης εταιρείας. Την τελευταία στιγμή ξεμείναμε από σαξοφωνίστα. Είχαμε έναν εξαιρετικό σαξοφωνίστα που ξαφνικά αρρώστησε και βρήκαμε έναν γέροντα, ο οποίος δεν άντεχε ο κακομοίρης. Πάτησε κάτι κοκοράκια, τα οποία εγώ όμως δεν τα κατάλαβα», δήλωσε η Βόσσου.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία