Σοφία Καρβέλα: Ποζάρει αγκαλιά μαζί με τον πατέρα της, Νίκο μετά από 10 χρόνια

Σοφία Καρβέλα: Μπαμπάς και κόρη σε σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο

Σε ένα πολύ σπάνιο ντοκουμέντο πετύχανε χθες οι κάμερες  την Σοφία Καρβέλα και τον Νίκο Καρβέλα, να ποζάρουν μαζί αγκαλιά μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Πατέρας και κόρη, όπως μαθαίνουμε γευμάτισαν σε γνωστό στέκι της Κηφισιάς, και φωτογραφήθηκαν από τον φίλο τους, Χάρη Σιανίδη, σε ένα από τα ελάχιστα κοινά τους στιγμιότυπα. Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως οι δυο τους δεν μας έχουν συνηθίσει σε κοινά τους φωτογραφικά στιγμιότυπα, μιας και έχει καλύτερες σχέσεις με την μητέρα της Άννα Βίσση.

Δείτε την εικόνα τους πιο κάτω:

Η σχέση της Άννας Βίσση και της Σοφίας Καρβέλα δεν είναι η κλασική και συνηθισμένη σχέση μητέρας και κόρης. Οι δύο γυναίκες διατηρούν μία άψογη και ιδιαίτερη σχέση ενώ μοιάζουν περισσότερο με φίλες παρά με μαμά και παιδί.

Τις τελευταίες μέρες, η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται στην Ελλάδα περνώντας ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών μαζί με αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά, με τη μητέρα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία