Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος μαθαίνει ότι ο Φλοριάν κι ο Ταρζάν είναι σοβαρά τραυματισμένοι

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Σε ξένα χέρια” θα δούμε πως η Τραβιάτα θα πιέσει τον Πάρη προκειμένου να σβήσει και να μπλοκάρει την Πελαγία από τα σόσιαλ. Δείτε στο www. τις εξελίξεις.

Επεισόδιο 121. Η Σούλα μαθαίνει ότι το μήνυμα που της έστειλε ο Λουδοβίκος για την ληστεία ισχύει και νιώθει άσχημα απέναντί του. Ο Φεγκούδης το βράδυ γλιτώνει από τα χέρια της Σκορδίλω, η οποία τελικά βρίσκει πολλά κοινά ενδιαφέροντα με τον Λουδοβίκο. Ο Μάνος μαθαίνει ότι ο Φλοριάν κι ο Ταρζάν είναι σοβαρά τραυματισμένοι κι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και μπαίνει σε σκέψεις. Η Τραβιάτα πιέζει τον Πάρη να σβήσει και να μπλοκάρει την Πελαγία απο τα σόσιαλ κι όταν εκείνη το αντιλαμβάνεται γίνεται έξαλλη. Πώς θα αντιδράσει ο Φεγκούδης όταν η Σκορδίλω θα τον κλειδώσει στην κρεβατοκάμαρα; Ποια η αντίδραση της Ντάντω όταν μάθει τις υποψίες του Μάνου ότι ο Φλοριάν είναι ο πραγματικός πατέρας του Μπάμπη;. Δείτε εδώ τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Στα προηγούμενα επεισόδια – άρθρα διαβάσαμε πως η Σούλα λαμβάνει μήνυμα από τον Λουδοβίκο που λέει πως λήστεψαν το μαγαζί του.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα