Σασμός Β Κύκλος: Η Άσπα θα υποφέρει πολύ αλλά θα αναγεννηθεί

Σασμός Β Κύκλος: Πως θα εξελιχθεί ο ρόλος της Άσπας και πως θα αντιμετωπίσει τον θάνατο του Άγγελου; Η γνωστή ηθοποιός, Βέρα Μακρομαρίδου, παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο της, αλλά και για τη νέα σεζόν.

Σασμός Β Κύκλος: Η Άσπα θα υποφέρει πολύ αλλά θα αναγεννηθεί

«Ο θάνατος του Άγγελου θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Θα υποφέρει πάρα πολύ. Θα κλειστεί στον εαυτό της. Ο Άγγελος της έδωσε αγάπη, ζούσαν μαζί, πίστευε ότι θα έκανε οικογένεια, γάμο και παιδιά μαζί του. Ήταν για εκείνη μια αχτίδα φωτός. Η δολοφονία του από τον Κώστα θα τη γεμίσει τύψεις και μεγάλη πίκρα. Η ηρωίδα μου είχε συνδεθεί ψυχικά με τον Άγγελο.

Η σχέση τους δεν ήταν απλώς σαρκική, όπως με τον Στεφανή, αλλά κάτι ουσιαστικό. Ο Άγγελος ήταν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της», είπε μεταξύ άλλων η Βέρα Μακρομαρίδου, η τηλεοπτική Άσπα της σειράς Σασμός για τον δεύτερο κύκλο αλλά και τον ρόλο της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα