Σασμός Β Κύκλος: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξανδρή

Σασμός Β Κύκλος: Σύμφωνα με δημοσίευμα, στον Σασμό μπαίνει δυναμικά ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την παραγωγή για να αποτελέσει βασικό μέλος του καστ της δεύτερης σεζόν. Ο γνωστός ηθοποιός, που είδαμε στο «Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά», θα εκπροσωπήσει τη σκοτεινή πλευρά του εγκλήματος, καθώς θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων.

Σασμός Β Κύκλος: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξανδρή

Μετά τον Στέλιο Μάινα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ακόμη ένας σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο οποίος μάλιστα θα υποδυθεί έναν αρκετά σκοτεινό χαρακτήρα που θα απασχολήσει κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

Όσον αφορά, τους δυο άλλους νέους ρόλους που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο Στέλιος Μάινας, θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης έναν αστυνομικό. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού έχουν ξεκινήσει με την σειρά να αναμένεται να βγει στον αέρα αρχές Σεπτέμβρη!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα