Σασμός: Το σχέδιο του Καραπάνου για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως η ζωή της Αργυρώς βρίσκεται στα χέρια της τύχης. Δείτε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Στέλλα σοκαρισμένη
Ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιο του
Ο Αστέρης συντετριμμένος

Σασμός: Πέμπτη 16 Ιουνίου – Επεισόδιο 160. Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου. Η Στέλλα σοκαρισμένη από την εξομολόγησή του Γεράσιμου προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει. Πώς θα αντιδράσει ο Καραπάνος όταν θα καταλάβει ότι ο Πρόδρομος τον πρόδωσε; Όλοι οι άνθρωποι της Αργυρώς αγωνιούν για το πότε θα βρεθεί συμβατός δότης. Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. Ο Αντώνης μαθαίνει από την Ντίνα ένα νέο που θα τον γεμίσει με τύψεις. Ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιο του για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο. Ο Αστέρης θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόσκληση που θα τον αφήσει μετέωρο. Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά την διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο. Ο Μαθιός αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αστέρη ότι κρύβουν τον Καραπάνο. Η ζωή της Αργυρώς βρίσκεται στα χέρια της τύχης… που, όμως, αυτή τη φορά είναι μαζί της.

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα