Σασμός – Στρατής: «Πιστεύω ότι τους ανθρώπους τους προστατεύουμε μιλώντας όχι σιωπώντας»

Στην εκπομπή «Alpha τώρα» βρέθηκε καλεσμένος ο Στρατής Χατζησταματίου που πρωταγωνιστεί στον Σασμό ενσαρκώνοντας τον Μανόλη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον ήρωα που υποδύεται. Δείτε όσα είπε:

«Θα έλεγα ότι ίσως υπάρχει, βέβαια εμένα στην αρχή της γνωριμίας μου με έναν κύκλο προσώπων, ίσως υπάρχει αυτή η εσωστρέφεια, άλλα είναι αρχική εγώ μετά ανοίγομαι εύκολα, ο Μανόλης είναι πιο κλειστός, θέλει άλλους χρόνους από εμένα νομίζω και νομίζω ότι δε θα άντεχα εγώ να κρατάω ένα τέτοιο μυστικό. Έχω μία αίσθηση και μία αντίληψη για τη δικαιοσύνη λίγο διαφορετική από του Μανόλη, πιστεύω ότι τους ανθρώπους τους προστατεύουμε μιλώντας όχι σιωπώντας, γιατί αυτό πιστεύει ο ήρωας. Ο ήρωας αυτός δε φοβάται πλέον, πιστεύει ότι με τη σιωπή του προστατεύει, εγώ δε το πιστεύω διαφωνώ λίγο». Στη συνέχεια απάντησε για την σχέση του με την Κλαίρη και για το μήνυμα που περνάει στον κόσμο η σχέση του Μανόλη με μία τυφλή κοπέλα: «Νομίζω ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή του ήρωα και σε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο τον οποίο βρίσκει, ο οποίος είναι στήριγμα του και είναι ένας άνθρωπος με αναπηρία άλλα πολύ δυναμικός. Και νομίζω έχει να κάνει και με τη δραματουργία της σειράς, το πως ένας άνθρωπος με φαινομενικά αδυναμίες βοηθάει έναν άνθρωπο που ενώ δεν έχει εξωτερικά αδυναμίες, είναι εσωτερικά και πραγματικά αδύναμος».

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα