Σασμός – Στρ. Χατζησταματίου: Στα νέα επεισόδια ο «Μανόλης» θα καταλάβει ότι έκανε μεγάλο λάθος [βίντεο]

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο «Μανόλης» του «Σασμού» μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha «Alpha Τώρα» και αποκάλυψε “στοιχεία” για την νέα σεζόν! Δείτε .

Τι απαντάει στο αν θα αποκαλύψει σε κανέναν το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή; «Το είπα ήδη σε έναν, δεν πήγε πολύ καλά η αλήθεια είναι (γέλια). Θεωρώ ότι αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πως διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από τον φόβο, έφτασε σε σημείο να μισεί το δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μη ξέρει ουσιαστικά τι να κάνει με αυτό και αφότου συμφώνησε μαζί του ότι δε θα τον δώσει ποτέ, δεν το άντεξε, γιατί πολύ απλά τα ψυχικά μας όρια δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε με μία απόφαση που έρχεται από το μυαλό. Και έτσι πάνω σε αυτήν την κρίση πανικού, το είπε. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που το λέει εύκολα». Ακούστε τη συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

happytv.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα