Σασμος spoiler: Τότε πεθαίνει η Βασιλική

Σασμος spoiler: Ο Πετρής «επιστρέφει» και παίρνει μαζί του την Μανταρίνα, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συγκλονίσει το χωριό. Στο επίκεντρο των εξελιξεων στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να βρεθεί η Βασιλική, με το τέλος της να πλησιάζει και θα είναι δραματικό.

Σασμος spoiler: Τότε πεθαίνει η Βασιλική

Παρότι το βιβλίο μιλούσε για θάνατο της Βασιλικής πριν την αλλαγή του έτους, υπήρξε μια διαφοροποίηση στο σενάριο, με το τέλος όμως να αναμένεται να έρθει στις αρχές του επόμενου έτους. Αφορμή για αυτό θα σταθεί το γεγονός πως η σχέση της με τον Μαθιό, τον ξάδερφο του πρώην συζύγου της θα γίνει γνωστή σε όλο το χωριό κάτι που θα την οδηγήσει σε τέλμα.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέμελη ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αστέρης παίρνει την απόφαση να προσεγγίσει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του όμως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, ενώ παράλληλα η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου προκειμένου να ανακαλύψει στοιχεία εναντίον του.

Δύσκολες ώρες θα βιώσει όμως και η Στέλλα που θα δει τον Καραπάνο να της αποκαλύπτει κάτι για τον γιο του που θα την σοκάρει ενώ ο Αστέρης είναι έτοιμος να κάνει πράξη μια του απόφαση που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα