Σασμός Spoiler: Το τέλος του Νικηφόρου πλησιάζει! Αυτό θα είναι

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός ήταν σαν δεύτερος πατέρας του Νικηφόρου και η χαρά του που θα τον παντρέψει με την μητέρα του, ήταν τεράστια. Μόνο που, την ημέρα του γάμου, όλα ανατρέπονται. Το τέλος της σειράς πλησιάζει και ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με τους χειρότερους φόβους του. Η Βασιλική, ντυμένη νύφη στην εκκλησία, πέφτει από τα σύννεφα, όταν ο σύζυγός της συλλαμβάνεται. Οι αρχές περνούν χειροπέδες στον Μαθιό και του ζητούν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, για τη δολοφονία του Άγγελου.

Σασμός Spoiler: Το τέλος του Νικηφόρου πλησιάζει! Αυτό θα είναι

Εκείνος δεν απαντά. Η Βασιλική τον κοιτάζει στα μάτια, τον ικετεύει να διαψεύσει τις κατηγορίες. Ο Μαθιός, όμως, αισθάνεται δολοφόνος, εξαιτίας του Στεφανή. Μπορεί να μην σκότωσε τον Άγγελο, αλλά νιώθει αυτή τη λύτρωση που πάντοτε έψαχνε. Έτσι, λοιπόν, ο Μαθιός συλλαμβάνεται στο τέλος και ο Νικηφόρος παθαίνει ένα ισχυρό σοκ. Χάνει την εμπιστοσύνη του απέναντι σε όλους, μέχρι να αποδειχθεί πως πράγματι ο Μαθιός δε σκότωσε, τελικά, τον Άγγελο.

Τί θα συμβεί, όμως, όταν ο Νικηφόρος μάθει ότι σκότωσε τον πατέρα του; Σύμφωνα με το βιβλίο, η στιγμή αυτή προβλέπεται καθοριστική για την εξέλιξη της σειράς. Ο Νικηφόρος δολοφονεί εν ψυχρώ τον Μαθιό, παίρνοντας εκδίκηση για τον αδικοχαμένο πατέρα του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΛΛΗ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας. Λατρεύω να γράφω για gossip, showbiz και ότι έχει σχέση με αυτή. Βγάζω τα άπλυτα στην φόρα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Εκνευρίζομαι με τα ψέματα. Λατρεύω το καλοκαίρι και την θάλασσα και δεν αλλάζω την Ελλάδα μας με τίποτα